18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate29 Iulie - Ziua Imnului Naţional

29 Iulie – Ziua Imnului Naţional

Subunităţi şi formaţii de muzici militare ale Ministerului Apărării vor participa la ceremonii publice de sărbătorire a Zilei Imnului Naţional al României, care se vor desfăşura duminică, 29 iulie a.c. în mai multe localităţi din ţară, la solicitarea şi cu sprijinul administraţiei publice locale.
În Bucureşti, Ministerul Apărării, împreună cu Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, Prefectura şi Primăria Generală a Municipiului Bucureşti organizează o ceremonie publică dedicată Zilei Imnului Naţional, care va avea loc, începând cu ora 10.00, în Piaţa Tricolorului, din faţa Palatului Cercului Militar Naţional. La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai unor instituţii civile, militare şi religioase, ataşaţi militari străini acreditaţi în România, veterani de război, cadre militare în rezervă şi în retragere.
Programul ceremoniei din Capitală cuprinde oficierea unei rugi pentru poporul român, alocuţiuni şi un spectacol susţinut de muzicile reunite din garnizoana Bucureşti  şi corul Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS