11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate11 posturi de magistrat asistent la ICCJ

11 posturi de magistrat asistent la ICCJ

Consiliul Superior al Magistraturii şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie organizează la Bucureşti, în 10 septembrie 2007, un concurs pentru ocuparea a 11 posturi de magistrat asistent la instanţa supremă. Trei dintre posturile vacante sunt din cadrul Secţiei civile şi de proprietate intelectuală, trei posturi la Secţia penală, două posturi la Secţia comercială, un post la Secţia contencios administrativ şi fiscal, un post vacant la Secţiile Unite şi Completul de nouă judecători, cu specialitatea drept penal şi un post vacant la Direcţia legislaţie, studii, documentare şi informatică juridică, cu specialitatea drept civil.
Înscrierea candidaţilor la concurs se face în perioada 27 iulie – 13 august, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Taxa de înscriere la concurs este de 350 de lei.
La concurs se pot înscrie absolvenţii facultăţilor de drept, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de articolului 14 alin. (2) lit. a – d şi ale art. 67 alin. (4) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi a condiţiei de minimum cinci ani vechime în funcţiile prevăzute de lege, la data susţinerii concursului.
Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice şi a unei probe scrise practice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS