19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu pe strada Albişoara

Incendiu pe strada Albişoara

Pompierii craioveni au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 15.30, că pe strada Albişoara din Craiova a izbucnit un incendiu la o casă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj a trimis o autospecială la numărul 6 de pe strada în cauză. O dată cu pompierii, la faţa locului au ajuns şi lucrătorii IPJ Dolj, precum şi o ambulanţă SMURD. Conform declaraţiilor poliţiştilor şi ale martorilor incidentului, Fane Mihăilă, din Craiova, fiind într-o stare avansată de ebrietate, s-a certat cu Sică Cruceru, unchiul în casa căruia locuia. În timp ce se certa cu unchiul său, bărbatul a dat foc unor haine şi şi-a provocat mai multe tăieturi.

„A venit, ne-a înjurat, ne-a ameninţat pe mine şi pe soţia mea, spunând că ne va da foc la casă. E mereu beat, nu se trezeşte niciodată din beţie. A dat foc cu nişte bidoane cu ceva lichid inflamabil. Pe mâini s-a tăiat singur, cu cuţitul“, a declarat Sică Cruceru. Fane Mihăilă a fost preluat de salvare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul de pe strada Albişoara, însă este nevoită să aştepte ca făptuitorul să se trezească din beţie pentru a-l audia.

Fane Mihăilă este pasibil de amendă contravenţională conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare de scandal şi tulburarea liniştii publice, iar amenda este de la două la zece milioane de lei vechi, conform purtătoarei de cuvânt a IPJ Dolj, subcomisar Maria Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS