13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateExtratereştrii ne împresoară

Extratereştrii ne împresoară

Câţi nu s-au întrebat zilele astea: de unde atâta caniculă? Ne pedepseşte Dumnezeu? Sau alte forţe – extraterestre – pentru nerecunoştinţa noastră? Ce se va întâmpla cu Terra? Va arde în flăcările Iadului? Până nu vom afla însă cu certitudine de unde venim, nici nu vom şti unde ne ducem. Iată o variantă a originii noastre, care, dacă e să fie adevărată, ne oferă şi rezolvarea: prin calcule ştiinţifice cunoscute numai de creatorii noştri, vom fi salvaţi de la arderea pe rug!

 

Pe la sfârşitul lui mai, GdS publica un reportaj despre românii adepţi ai mişcării raeliene – una dintre cele mai noi credinţe născute în secolul trecut, pe Terra, credinţa în existenţa şi puterea supremă a extratereştrilor. La vremea aceea, în mai deci, conaţionalii noştri căutători în ozeneuri erau în număr de trei. Cel mai vechi şi mai ardent credincios era Toma Cristian Marinescu, un oltean tinerel din Coşoveni – el însuşi botezător al celorlalţi doi proapăt învăţăcei. Astăzi… sunt tot trei, dar mai hotărâţi ca niciodată să-şi îngroaşe rândurile, să-l slăvească pe Rael, conducătorul mişcării şi să găsească fericirea supremă. Aşa se face că duminică, 22 iulie, cei trei raelieni – cu Toma Credinciosul în frunte – au dat întâlnire tuturor românilor interesaţi de mişcare la Sibiu.

Aşa cum ne povesteşte Toma, conferinţa s-a ţinut la ora 16.00, într-o sală de curs – prea încăpătoare, ce-i drept, pentru mulţimea adunată.

„În afară de noi, au mai venit vreo 30 de persoane mânate de curiozitate, dornice să afle despre ce este vorba în mişcarea noastră. S-au prezentat filme documentare, imagini, iar la sfârşit s-au ţinut dezbateri pe marginea celor văzute. Majoritatea celor prezenţi au fost convinşi de valorile promovate de această nouă mişcare“, a declarat, încântat, Toma Marinescu, reprezentantul Branşei Române a Mişcării Raeliene Internaţionale, cu sediul la Geneva.

 

Raeliţii se reunesc azi în Slovenia

 

Declaraţia oferită GdS cu generozitate de Toma a fost făcută într-un moment special: chiar înaintea plecării sale în Slovenia, acolo unde românul nostru se va întâlni, pentru alte învăţăminte, cu Rael.

„În fiecare an, de la sfârşitul lui iulie până pe 6 august (ziua atacului de la Hiroshima, în Mişcarea Raeliană constituind începutul noului an raelian şi intrarea în era ştiinţifică!) raelienii – şi nu numai – se întâlnesc în mari oraşe din Europa, unde au şansa de a-l cunoaşte pe Rael şi chiar de a vorbi cu el“, a mai spus Toma Marinescu.

Întâlnirea excepţională de anul acesta va avea loc în Slovenia, acolo participanţii având posibilitatea, se zice, de a descoperi învăţăturile celor care au proiectat viaţa de pe Terra, cum ar fi Meditaţia Senzuală, ale cărei efecte asupra creierului şi corpului sunt măsurabile acum mulţumită neuroştiinţei. Meditaţia Senzuală este o parte din aceste învăţături, este „o unealtă fabuloasă pentru creşterea armoniei de sine, pentru a ne conecta cu noi înşine, cu ceilalţi de lângă noi şi, prin aceasta, cu Umanitatea şi cu infinitul univers“, explică Prinţesa Loona, purtătoarea de cuvânt a Mişcării Raeliene. „Mişcarea noastră atrage mulţi oameni de ştiinţă şi neurologi eminenţi, care furnizează informaţiile ştiinţifice în timpul acestor învăţături, lucru care ne permite să înţelegem efectele Meditaţiei Senzuale“.

 

Care-i treaba?

 

Pentru cei care nu sunt încă lămuriţi despre ce este vorba, iată cum ne explică Toma din Coşoveni teoria evoluţiei umanităţii.

„Cu mult timp înainte, oamenii ştiau că Pământul este plat. Chiar şi savanţii de top ai acelor zile erau siguri că soarele se mişcă în jurul Pământului. Astăzi, cei mai mulţi oameni sunt siguri că viaţa de pe Terra este rezultatul unei evoluţii întâmplătoare sau al unui Dumnezeu supranatural. Oare aşa o fi?… În «Designul Inteligent», Rael ne prezintă o a treia opţiune – şi anume că viaţa de pe Terra a fost creată de oameni de ştiinţă avansaţi, dintr-o altă lume. În 1973, Rael a fost vizitat de unul dintre aceşti designeri, care i-a dictat o serie de mesaje, cu scopul de a le răspândi întregii umanităţi. Aceste uimitoare «mesaje de la designeri» ne revelează cunoştinţe despre ştiinţă, religie, iubire, relaţii interumane, guvernare, meditaţie, infinit, senzualitate, viaţă eternă şi atât de multe altele, oferindu-ne secretele trecutului, prezentului şi viitorul omenirii…“. Se pare că Mişcarea Raeliană este la această oră cea mai mare organizaţie ateistă nonprofit din lume, care „relatează modul în care a fost creată viaţa de pe Terra – de către o civilizaţie extraterestră, cunoscută în Biblie sub numele de Elohim – prin intermediul sintezei ADN-ului. Mişcarea reuneşte 65.000 de membri din 86 de ţări, care caută resurse financiare în toate colţurile lumii, cu scopul de a construi o ambasadă pentru extratereştrii care, la un moment dat, vor reveni pe pământ…

Extratereştrii vor interzice calamităţile!

Iată ce declara Toma Marinescu în luna mai despre lumea viitoare, convertită la Mişcarea Raeliană:

„Este o lume ideală şi ea va exista. Nu vor mai exista războaie, oamenii nu vor mai încerca să supună popoare, nu vor exista calamităţi naturale (!). Conform principiilor, va fi interzisă căsătoria – actul în sine -, religia raeliană funcţionând pe principiul libertăţii totale, al interzicerii oricărei forme de constrângere, de proprietate a unui om faţă de altul. Va fi acceptată însă poligamia, pentru că „fiecare trebuie să facă exact ceea ce doreşte!“. Principiul de bază este pacea totală, armonia cu toţi şi toate, buna înţelegere. Scopul nostru ca umanitate va fi unul singur: să trăim fericirea totală. Această credinţă este singura salvare a umanităţii, ajunsă azi într-o situaţie tragică!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII