19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal - Italia: Presupusul criminal al poliţistului Raciti va fi eliberat

Fotbal – Italia: Presupusul criminal al poliţistului Raciti va fi eliberat

Presupusul autor al crimei care a avut loc în luna februarie, la finalul meciului de fotbal Catania-Palermo, Antonino Speziale, în vârstă de 18 ani, va fi eliberat din închisoare, informează ediţia electronică de luni a cotidianului italian Gazzetta dello Sport citată de NewsIn.
Judecătorii de la Curtea pentru minori au decis că Antonino Filippo Speziale, care a împlinit de curând 18 ani, poate să fie eliberat din închisoare, după ce a fost anchetat pentru uciderea poliţistului Filippo Raciti, la 2 februarie, în timpul incidentelor violente de după meciul Catania-Palermo. Potrivit sursei citate, procedurile de eliberare sunt în ultima etapă, iar apărătorii au afirmat că starea clientului lor nu era compatibilă cu încarcerarea. Speziale poate să urmeze un program de recuperare pentru tinerii care au comis infracţiuni.
Roberto Speziale, tatăl lui Antonio, a trimis şi o scrisoare deschisă văduvei lui Raciti, în care îşi cere scuze pentru incidentul care s-a petrecut şi în care a fost implicat şi fiul său. "Fiul meu a greşit, a recunoscut că a participat la incidentele din acea seară, iar pentru acest lucru trebuie să plătească şi va plăti, dar el nu este vinovat pentru asasinat", a scris tatăl presupusului criminal, care a ataşat la scrisoare şi copii din raportul poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS