14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMii de parfumuri contrafăcute, descoperite la Vama Veche

Mii de parfumuri contrafăcute, descoperite la Vama Veche

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Vama Veche, judetul Constanta, au descoperit, ascunse intr-un microbuz condus de un cetatean turc, 2000 flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafacute, pe care soferul intentiona sa le introduca ilegal in Romania, in vederea comercializarii.
Ieri, in jurul orei 14.00, la P.T.F. Vama Veche, judetul Constanta, s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un microbuz marca „Mercedes”, cetateanul turc Ismail H., in varsta de 33 ani.
Cu ocazia controlului specific la trecerea frontierei, politistii de frontiera au descoperit, ascunse in 50 cutii de carton, in care soferul a declarat ca are produse textile,  2.000 flacoane apa de parfum si de toaleta, purtand insemnele distinctive ale unor marci de profil, susceptibile a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuala.
Intrebat despre provenienta parfumurilor, cetateanul turc a declarat ca le-a cumparat din Bulgaria, in schimbul sumei de 7.500 USD, de la diferite persoane, si intentiona sa le introduca ilegal in Romania si apoi sa le comercializeze in Ungaria.
Flacoanele  au fost confiscate in vederea confiscarii, iar cetateanului i-a fost intocmita lucrare penala sub aspectul săvîrşirii  infracţiunii  de  punere  în  circulaţie a  unui  produs  purtând  o  marcă  identică  sau  similară  cu  o  marcă  înregistrată, urmand sa  fie prezentat procurorilor pentru luarea masurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS