13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ultimele transferuri în Europa

Fotbal: Ultimele transferuri în Europa

Mido, spre Birmingham

Intrat în dizgraţia conducerii lui Tottenham Hotspur, atacantul egiptean Mido este foarte aproape de un transfer la Birmingham City, nou promovată în prima ligă. Potrivit cotidianului britanic The Guardian, cele două cluburi au ajuns deja la un acord. "Vreau să fiu împrumutat pe o perioadă de un an la Birmingham, iar dacă cei de acolo vor fi mulţumiţi de mine să mă cumpere la sfârşitul sezonului", a declarat internaţionalul egiptean de 24 de ani.
În cariera sa, Mido a jucat la şapte echipe: Zamalek Cairo, La Gantoise, Ajax, Celta Vigo, Maresille, Roma şi Tottenham.

Vogel, negociază cu Everton

Mijlocaşul echipei Betis Sevilla, Johann Vogel, este dorit de clubul englez Everton, care a ajuns deja la un acord cu jucătorul. Rămâne de văzut dacă gruparea din Liverpool se va înţelege cu Betis la preţul transferului. Vogel a fost la un pas de un transfer la Bordeaux, care l-a dorit pentru înlocuirea mijlocaşului Rio Mavuba, plecat la Villarreal, dar tratativele au căzut.

Pandiani la Osasuna

Atacantul uruguayan Walter Pandiani, care a evoluat până în luna iunie la Espanyol Barcelona a semnat un contract valabil pe trei ani cu o altă echipă din Primera Division, Osasuna Pamplona. Pandiani, în vârstă de 31 de ani, este a patra achiziţie a Osasunei din această vară, după spaniolul Javier Portillo, elveţianul Xavier Margairaz şi portughezul Hugo Viana. În sezonul trecut, Pandiani a jucat 34 de meciuri în campionatul Spaniei şi a marcat şapte goluri.

Portarul argentinian Carrizo, la Lazio

Portarul argeninian Juan pablo Carrizo, de la River Plate, va semna un contract valabil pe o perioadă de cinci ani cu Lazio Roma. Suma transferului goal-keep-erului este de 7,2 milioan de euro, ceea ce reprezintă un record pentru un portar argentinian. Carrizo, în vârstă de 23 de ani, a făcut parte din lotul Argentinei care duminică a jucat finala Copei America (0-3 cu Brazilia).

FC Porto l-a luat pe Gonzalez

FC Porto a oficializat transferul argentinianului Mariano Gonzalez de la Palermo, care a semnat un contract valabil numai un sezon. Sud-americanul are însă o clauză conform căreia contractul acestuia ar putea fi prelugit cu însă trei sezoane. În sezonul trecut, Gonzalez, de 26 de ani, a fost împrumutat de Palermo la Inter Milano (13 meciuri, 0 goluri). Jucătorul , care evoluează pe postul de mijlocaş stânga, a fost campion olimpic cu Argentina în 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS