15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: ultimele transferuri în Europa

Fotbal: ultimele transferuri în Europa

Anelka va rămâne la Bolton

Cu toate că a fost dat ca şi transferat la Arsenal Londra, unde ar fi urmat să-l înlocuiască pe Thierry Henry, plecat la FC Barcelona, atacantul francez Nicolas Anelka va rămâne cel mai probabil la Bolton Wanderers. "M-am întîlnit cu preşedintele Sammy Lee în week-endul trecut şi mi-a explicat că are planuri ambiţioase pentru viitor", a spus Anelka.

Tevez, tot mai aproape de Manchester

Atacantul argentinian Carlos Tevez, în prezent la West Ham United, este foarte aproape de a semna un contract cu Manchester United, conform antrenorului Sir Alex Ferguson: "Cred că transferul va fi realizat la sfârşitul acestei săptămâni", a spus tehnicianul scoţian.

Laudrup, noul antrenor al lui Cosmin Contra

Getafe, echipa la care este legitimat Cosmin Contra, nu a stat prea mult să-i caute înlocuitor lui Bernd Schuster şi l-a numit în funcţia de antrenor pe Michael Laudrup. Fostul internaţional danez va fi prezentat oficial săptămâna viitoare.

Dinamo Kiev cumpără de la Nantes

Pape Diakhaté, fundaşul echipei FC Nantes, unde este legitimat şi românul Claudiu Keşeru, îi va părăsi în această vară pe "canari", retrogradaţi în Ligue 2. Conducerea clubului francez a ajuns la un acord cu gruparea ucrainiană Dinamo Kiev, iar transferul jucătorului va fi efectuat la sfârşitul săptămânii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS