30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ultimele transferuri în Europa

Fotbal: Ultimele transferuri în Europa

Milan nu-l lasă pe Kaka să plece

Curtat intens în ultimele zile de Real Madrid, mijlocaşul brazilian Kaka va rămâne în cele din urmă la Milan. Adriano Galliani, vicepreşedintele grupării "rossonera" a declarat că nu ia în calcul cedarea lui Kaka, indiferent de suma care i s-ar propune.

Anelka, la Arsenal, Valencia sau Villarreal

Nicolas Anelka, atacantul francez al echipei engleze Bolton, este dorit de antrenorul Arsene Wenger la Arsenal Londra, pentru a-l înlocui pe Thierry Henry, plecat la Barcelona în această vară. "Tunarii" nu sunt singurii care îl doresc pe Anelka. Clubul spaniol FC Valencia este foarte interesat de jucător şi ar fi dispus să satisfacă atât pretenţiile lui Bolton (15 milioane de euro), cât şi pe cele ale atacantului (4 milioane de euro pe an). Şi Villarreal vede în Anelka un înlocuitor ideal pentru Diego Forlan, transferat la Atletico Madrid.

Croatul Da Silva, la Arsenal

Arsenal Londra a ajuns la un acord cu conducerea clubului Dinamo Zagreb pentru transferul atacantului croat de origine braziliană Eduardo Da Silva, jucător care va semna cu "tunarii" un contract pe patru ani. Da Silva (24 de ani) a ajuns în Croaţia la 15 ani şi are dublă cetăţenie, din 2002. A acumulat 12 selecţii în echipa naţională a Croaţiei, pentru care a înscris 7 goluri şi a fost golgheterul campionatului croat cu 34 de goluri în 32 de meciuri.

Ricardo Costa, coleg cu Vlad Munteanu şi Sergiu Radu
Internaţionalul portughez al echipei FC Porto, Ricardo Costa, va evolua, începând din sezonul viitor, la gruparea germană WfL Wolfsburg, unde au ajuns în această vară şi românii Vlad Munteanu şi Sergiu Radu. Jucătorul a semnat un contract pe patru ani, iar Wolfsburg a plătit pentru a-l avea suma de 4 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS