Acasă Actualitate Fotbal: Universitatea Craiova - FC Schwadorf 1-2

Fotbal: Universitatea Craiova – FC Schwadorf 1-2

-

Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă seară, prima partidă de verificare disputată în această vară. "Alb-albaştrii" au fost învinşi în Austria, cu scorul de 2-1, de formaţia FC Schwadorf, care activează în liga a doua. După o primă repriză fără goluri, în care a ratat două ocazii importante prin Florin Costea, Ştiinţa a deschis scorul în minutul 50, când australianul Michael Baird, bine lansat de Pârvu, a scăpat singur cu portarul Mandl, pe care l-a învins cu un şut la colţul scurt. Un eveniment important s-a petrecut în minutul 67, când portarul Bănică, înlocuitorul din repriza a doua al lui Bornescu, s-a accidentat la o ieşire pe centrare, după ce s-a lovit violent de Tischer, la faza respectivă austriecii reuşind şi să egaleze. Bănică nu a mai putut apăra poarta Universităţii şi a fost înlocuit timp de 8 minute cu antrenorul cu portarii Ştefan Crişan. În minutul 75, Bornescu a revenit de la vestiare şi a intrat din nou pe gazon. Un minut mai târziu, Schwadorf a marcat al doilea gol, Toth reluând cu capul în plasă o centrare de pe partea stângă. În ciuda faptului că Universitatea a luat cu asalt poarta austriecilor în ultimul sfert de oră, scorul a rămas 2-1 pentru Schwadorf.
Florin Cioroianu a folosit următorii jucători:
În prima repriză: Bornescu – Dănănae, Stoica, Mitchell – Gârlă, Prepeliţă, Săceanu, Velcovici – Costea, Stoianof, Wobay.
În repriza a doua: Bănică – Ciucă, Gărgălie, Curteanu – Pârvu, Luţu, Găman, Rose – Dina, Baird, Tănasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...