Acasă Actualitate Fotbal: Universitatea Craiova - FC Schwadorf 1-2

Fotbal: Universitatea Craiova – FC Schwadorf 1-2

-

Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă seară, prima partidă de verificare disputată în această vară. "Alb-albaştrii" au fost învinşi în Austria, cu scorul de 2-1, de formaţia FC Schwadorf, care activează în liga a doua. După o primă repriză fără goluri, în care a ratat două ocazii importante prin Florin Costea, Ştiinţa a deschis scorul în minutul 50, când australianul Michael Baird, bine lansat de Pârvu, a scăpat singur cu portarul Mandl, pe care l-a învins cu un şut la colţul scurt. Un eveniment important s-a petrecut în minutul 67, când portarul Bănică, înlocuitorul din repriza a doua al lui Bornescu, s-a accidentat la o ieşire pe centrare, după ce s-a lovit violent de Tischer, la faza respectivă austriecii reuşind şi să egaleze. Bănică nu a mai putut apăra poarta Universităţii şi a fost înlocuit timp de 8 minute cu antrenorul cu portarii Ştefan Crişan. În minutul 75, Bornescu a revenit de la vestiare şi a intrat din nou pe gazon. Un minut mai târziu, Schwadorf a marcat al doilea gol, Toth reluând cu capul în plasă o centrare de pe partea stângă. În ciuda faptului că Universitatea a luat cu asalt poarta austriecilor în ultimul sfert de oră, scorul a rămas 2-1 pentru Schwadorf.
Florin Cioroianu a folosit următorii jucători:
În prima repriză: Bornescu – Dănănae, Stoica, Mitchell – Gârlă, Prepeliţă, Săceanu, Velcovici – Costea, Stoianof, Wobay.
În repriza a doua: Bănică – Ciucă, Gărgălie, Curteanu – Pârvu, Luţu, Găman, Rose – Dina, Baird, Tănasă.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.