17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn autoturism de lux furat din Germania, reţinut la Porţile de Fier I

Un autoturism de lux furat din Germania, reţinut la Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Porţile de Fier I au reţinut un autoturism de lux, marca MERCEDES SLK 200 KOMPRESSOR, cu o valoare de catalog 40.000 de euro, care figurează ca fiind furat, în evidenţele poliţiei germane.
Aseară, în jurul orei 21.50, s-au prezentat pentru a intra în România, prin P.T.F. Porţile de Fier I, cetăţeanul spaniol Moral Miguel M., de 33 de ani, şi cetăţeanul italian Vicenzo F., de 34 de ani, primul conducând un autoturism marca MERCEDES SLK 200 înmatriculat în Germania.
La controlul de frontieră, având suspiciuni legate de documentele vehiculului, poliţiştii de frontieră le-au verificat amănunţit si au constatat că autoturismul aparţine unei societăţi de închirieri auto cu sediul pe teritoriul Germaniei.
Continuând cercetările şi efectuând verificări, împreună cu Poliţia Germană, prin Punctul de Contact Oradea, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania din data de 26.07.2007. Reclamaţia de furt a masinii, in valoare de catalog de 40.000 de euro, a fost depusă de către societatea de închirieri auto.
Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi bărbaţi lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentaţi procurorilor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Autovehiculul, care este fabricat în luna aprilie 2007, a fost indisponibilizat în vederea definitivării cercetărilor, urmând să fie înapoiat proprietarului de drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU