22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoul Ford Mondeo, lansat în România

Noul Ford Mondeo, lansat în România

http:http://www.youtube.com/watch?v=wqLhLh0Ux7Q
ROMCAR, reprezentantul Ford pentru România, a lansat miercuri noul Ford Mondeo. Evenimentul a fost organizat simultan în 22 de locaţii din întreaga ţară, printre care şi Craiova, şi s-a bucurat de prezenţa a mii de invitaţi, oficiali Ford din România şi din Europa, personalităţi ale vieţii sociale şi politice.
Ford Mondeo se află la cea de-a patra generaţie, prezentându-se drept cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic lansat vreodată de Ford Europa, rezultat al unui program de investiţii de aproximativ 715 milioane  de euro.
Cătălin Gavra, director general ROMCAR, a declarat: „Este o onoare şi, în acelaşi timp, o bucurie pentru noi că România se situează printre primele pieţe europene care lansează Ford Mondeo, un produs complet nou“.
Noul Ford Mondeo beneficiază de tehnologiile comune dezvoltate pe plan global de Ford Motor Company, împărtăşind multe dintre elementele arhitecturii sale de bază cu Ford S-MAX, „Maşina anului 2007“, şi cu noua generaţie Ford Galaxy.
Noul Ford Mondeo poate fi comandat în România începând de astăzi, prin intermediul tuturor celor 22 de distribuitori autorizaţi Ford din întreaga ţară. Prin achiziţionarea noului Mondeo, clienţii Ford vor putea beneficia un întreg pachet de servicii post-vânzare oferite de reţeaua Romcar, printre care „Garanţie patru ani fără limită de kilometri“ şi includere automată în programul de asistenţă rutieră „Ford Suport“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS