9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ultimele transferuri în Europa

Fotbal: Ultimele transferuri în Europa

Makaay la Feyenoord

Atacantul olandez Roy Makaay (32 de ani), care a evoluat în ultimele sezoane la formaţia germană Bayern Munchen, a revenit la el în ţară, semnând un contract cu formaţia Feyenoord Rotterdam. Oandezul nu fusese pus pe lista de transferuri de Bayern, dar şi-a manifestat dorinţa de a juca la altă echipă. În perioada petrecută în Bundesliga, Makaay a jucat pentru echipa germană 129 de meciuri şi a marcat 78 de goluri. Odată cu sosirea la Bayern a atacanţilor Miroslav Klose şi Luca Toni, cel mai probabil Makaay ar fi fost rezervă.

Leroy s-a dus la Levski

Fostul atacant al echipei Paris Saint Germain, Laurent Leroy, a semnat un contract cu Levski Sofia, campioana en-titre a Bulgariei. La echipa din Sofia, Leroy îl va avea coechipier pe compatriotul său Cedric Barton, care în Ligue 1 a evoluat la Lyon. Durata contractului lui Leroy nu a fost făcută publică.

Igor Tudor, coleg cu Cernat

Fundaşul Igor Tudor, care a jucat ultima dată în Italia, la Juventus, a revenit în Croaţia, semnând un contract pe doi ani cu formaţia Hajduk Split, unde a debutat în urmă cu 12 ani. La Hajduk Split a ajuns în urmă cu zece zile şi Florin Cernat, mijlocaşul român care în ultimii ani a îmbrăcat tricoul lui Dinamo Kiev.

Gresko, de la Nurnberg la Bayer Leverkusen

Vratislav Gresko, mijlocaşul slovac de la FC Nurnberg, câştigător al Cupei Germaniei în 2007, a fost achiziţionat de o altă formaţie germană, Bayer Leverkusen. Gresko va semna contractul cu Leverkusen, luni, după ce va efectua vizita medicală.

Dhorasoo, spre Livorno

Gazzetta dello Sport a anunţat în ediţia online că mijlocaşul francez Vikash Dhorasoo, fostul jucător al formaţiei Paros Saint Germain, a ajuns la un acord cu gruparea italiană de primă ligă Livorno, clasată pe locul 11 în ultima ediţie a Seriei A

Rodriguez, împrumutat de Boca la Espanyol

Mijlocaşul argentinian Clemente Rodriguez, care a jucat în ultimul sezon la Boca Juniors, a fost împrumutat pe o perioadă de un an, de clubul de care aparţine acesta, Spartak Moscova, echipei Espanyol Barcelona, catalanii având şi o opţiune de cumpărare pentru 2 milioane de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS