25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Jandarmii vor supraveghea serbările de pe Velodrom

Craiova: Jandarmii vor supraveghea serbările de pe Velodrom

70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor executa zilnic, în perioada 29 iunie – 1 iulie,  misiuni specifice pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării evenimentelor cultural artistice organizate de Primăria municipiului Craiova la Velodromul din Parcul "Nicolae Romanescu".
Efectivele de jandarmi, vor contribui la menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă, vor acţiona pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a manifestaţiei, precum şi la depistarea şi luarea măsurilor legale împotriva celor care săvârşesc fapte de natură contravenţională sau penală.   
Jadarmeria sfătuieşte participanţii, să solicite în cel mai scurt timp sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţiile in care este necesară intervenţia acestora, deoarece aceste manifestaţii, la care participă public numeros,  reprezintă o oportunitate pentru infractori (în special hoţii de buzunare), iar obiectele de valoare să nu fie ţinute la vedere (portofele, aparate foto şi video, lănţişoare etc.).
De asemenea reamintim că, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, pot apărea probleme cu urmări grave pentru viaţa şi integritatea corporală a cetăţenilor (tulburări grave ale ordinii publice, scandaluri şi altercaţii între diferite persoane sau grupuri de persoane, accidente). Participanţii sunt rugaţi să manifeste acelaşi comportament civilizat, pe care l-a manifestat şi cu alte ocazii similare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU