16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePNL şi UDMR au plecat din sală la dezbaterea moţiunii PSD pe agricultură

PNL şi UDMR au plecat din sală la dezbaterea moţiunii PSD pe agricultură

Deputaţii nu au reuşit astăzi să întrunească cvorumul necesar pentru votarea moţiunii simple a PSD pe agricultură, liberalii şi UDMR părăsind sala, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, declarând că şedinţa a rămas fără obiect.
La verificarea electronică a votului, au fost înregistraţi 154 de deputaţi prezenţi, cvorumul fiind de 164. Pesedistul Anghel Stanciu a reclamat de la tribună faptul că liberalii nu au introdus cartele în aparate, pentru a suspenda şedinţa. "Poate data viitoare nu o să iasă doar din sală, ci şi din Parlament", a remarcat el. Imediat după această declaraţie, liberalii şi cei de la UDMR au părăsit sala. "Dacă nu mai este cvorum, la ce să mai rămânem", a comentat Relu Fenechiu. Şi liderul deputaţilor UDMR, Marton Arpad, a spus că iniţiatorii moţiunii trebuiau să fie în stare să îşi asigure cvorumul. Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat de la tribună că şedinţa a rămas fără obiect, informează NewsIn.
Preşedintele de şedinţă Eugen Nicolicea, PSD, a fixat votul pe moţiune joi, la sesiunea de vot final de după şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS