17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn muncitor a fost bătut de agenţii de pază, fiind confundat cu un hoţ

Un muncitor a fost bătut de agenţii de pază, fiind confundat cu un hoţ

Ca urmare a reclamaţiei primite din partea unui angajat al Secţiei Petroliere Jugureanu, judeţul Brăila, prin care acesta ne sesiza faptul că a fost bătut de doi agenţi de pază ai societăţii la care lucra, la nivelul Detaşamentului de Jandarmi Pază şi Intervenţie Conducte Petroliere Brăila s-a constituit o echipă de lucru pentru cercetarea celor reclamate.
Din declaraţiile martorilor reiese faptul că M.G., angajatul secţiei petroliere, aflându-se în timpul serviciului a încercat, în jurul orelor 01.30, să amorseze o pompă, ca urmare a unei defecţiuni constatate.
În timp ce se afla în zona pompei petroliere M.G. a fost lovit cu pumnii şi picioarele, prin surprindere şi fără motiv, de către doi agenţi de pază: G. Dragos de 29 ani şi N. Vlad de 21 ani. Aceştia se pare că au confundat angajatul societăţii cu un hoţ, iar când l-au observat la pompă au sărit să-l imobilizeze.
Ca urmare a certificatului medico legal emis pe numele lui M.G., în care se specifică că acesta necesită 3-5 zile de îngrijiri medicale, în urma loviturilor primite, precum şi a declaraţiei unui alt angajat, celor doi agenţi de pază le-au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire şi alte violenţe”, care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS