5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrupa Sistem, invitată de onoare

Trupa Sistem, invitată de onoare

Grupul Sistem se va afla marţi, 26 iunie, la Sofia, în Bulgaria, unde va participa la cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor MM TV. Invitaţia a fost făcută ca urmare a concertului pe care SISTEM l-a susţinut la Bruxelles în luna decembrie a anului trecut, alături de grupul bulgăresc TE.

Un reprezentant al MM TV, prezent la eveniment, a remarcat prestaţia explozivă a românilor şi, la începutul acestui an, i-a contactat. Ca urmare a acceptului grupului de a onora invitaţia televiziunii bulgare, videoclipul piesei „Never“ a intrat în playlistul MM TV, declanşând reacţii foarte bune din partea publicului bulgar. MM TV este prima televiziune muzicală din Bulgaria, care a fost lansată în 1996. În prezent, MM TV are o audienţă de peste patru milioane de telespectatori. Începând cu 2005, MM TV a deschis propria casă de discuri, MM Records.

Programat iniţial pentru 11 iunie, evenimentul a trebuit să fie reprogramat din cauza vizitei preşedintelui SUA, George W. Bush, care urma să aibă loc în aceeaşi perioadă. Măsurile speciale de securitate stabilite cu această ocazie ar fi îngreunat desfăşurarea Premiilor MM TV.

Gala Premiilor MM TV se va desfăşura în Teatrul Naţional din Sofia şi va reuni cei mai importanţi artişti bulgari ai momentului, alături de personalităţi importante din industria muzicală locală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS