30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVarianta 56 la proba de matematică la testele naţionale

Varianta 56 la proba de matematică la testele naţionale

Absolvenţii clasei a VIII-a susţin astăzi proba la matematică în cadrul testelor naţionale. În această dimineaţă a fost extrasă varianta 56, pe care o puteţi citi pe site-ul Gazetei de Sud. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate şi să lase acasă telefoanele mobile sau să le predea supraveghetorilor.
Variantele de testare, câte 100 pentru fiecare materie, au fost postate pe site-ul Ministerului Educaţiei încă din 15 ianuarie.
Pe 21 iunie sunt programate probele scrise la istoria românilor sau geografia României, la alegere. Rezultatele vor fi afişate pe 24 iunie şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile. Emoţiile absolvenţilor clasei a VIII-a se vor încheia pe 28 iunie, când vor fi afişate rezultatele finale.
Pentru cei 230.000 de absolvenţi nota de la testele naţionale contează în proporţie de 50% la media de admitere în liceu.

Click aici pentru baremul de corectare si notare pentru proba de limba si literatura romana sau click aici pentru a vedea subiectele de la proba scrisa de matematica!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU