21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud îşi surprinde plăcut cititorii fideli

Gazeta de Sud îşi surprinde plăcut cititorii fideli

Extragerea lunii iunie la Tombola Abonaţilor l-a desemnat drept câştigătorul calculatorului performant – marele premiu – pe domnul Justinian Zamfirescu (foto), de 54 de ani, din Craiova.
Câştigătorul este abonat la Gazeta de Sud, prin reţeaua proprie de distribuţie a ziarului, de aproximativ doi ani. Nu a mai câştigat niciodată la Gazetă şi, după cum a declarat, nici nu se consideră un norocos.
Domnul Zamfirescu este căsătorit şi are doi copii de 28, respectiv 25 de ani. Vestea câştigării unui calculator oferit de Gazeta de Sud l-a luat prin surprindere: „Nu m-am gândit niciodată că o să câştig la Gazeta de Sud. Sincer vă spun, când mi-a spus soţia – pe care a anunţat-o distribuitorul – nu mi-a venit să cred. Ne-aţi făcut o surpriză foarte plăcută!“, a declarat câştigătorul.

Regulament „Tombola Abonaţilor“

În fiecare lună, abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al GAZETEI de SUD sunt înscrişi automat la Tombola Abonaţilor. Cititorii care se abonează prin Poşta Română sau Rodipet trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei. Pentru o transparenţă sporită, tragerile la sorţi vor avea loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorţi interactive.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS