23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Tatăl, cercetat pentru că şi-a scăpat bebeluşul din braţe

Olt: Tatăl, cercetat pentru că şi-a scăpat bebeluşul din braţe

Poliţiştii din Slatina au demarat cercetările împotriva lui Petre Amza, de 29 de ani, din comuna Şerbăneşti (Olt), pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce şi-a scăpat din braţe băieţelul său de patru luni, informează NewsIn.
Lucrătorii Poliţiei Slatina au fost sesizaţi de medicii de la Secţia de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina despre faptul că a fost adus la spital un băieţel de patru luni, din localitatea Şerbăneşti, care prezenta diagnosticul de „fractură craniană occipitală”. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorul a căpătat leziunile după ce a fost scăpat din greşeală din braţe de tatăl său, Petre Amza. „Totul s-a întâmplat în casa mamei mele, de faţă fiind şi aceasta. Am mers cu băiatul la mama şi la un moment dat ne-am certat. Mama mi-a pus copilul în braţe şi mi-a cerut să plec. Nu am fost atent şi copilul mi-a căzut. Când am văzut că s-a lovit la cap am plecat cu el la spital, la Slatina. Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat”, le-a declarat tatăl băieţelului poliţiştilor care-l anchetează.
În urma examinării din punct de vedere medico-legal, medicii au stabilit că băieţelul este în afara oricărui pericol, viaţa nefiindu-i pusă în pericol, dar că pentru refacere are nevoie de 25-30 de zile de îngrijire medicală. Copilul a fost ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS