16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAVAS a primit două oferte pentru privatizarea Foradex SA Bucureşti

AVAS a primit două oferte pentru privatizarea Foradex SA Bucureşti

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a înregistrat astăzi două oferte pentru achiziţionarea a 84,34099% din acţiunile deţinute de stat la Foradex SA Bucureşti. Cei doi investitori interesaţi pentru achiziţionarea acţiunilor puse în vânzare sunt:       Consorţiului format din SC Amteck Investiţii SRL împreună cu SC Cuprom SA şi SC Institutul de Inginerie, Consultanţă şi Proiectare pentru Metalurgia Neferoasă– IPRONEF SA; SC UZUC SA Ploieşti.
În următoarea etapă a procesului de privatizare, comisia de negociere va deschide documentele de participare depuse de ofertanţi şi solicitate prin intermediul Dosarului de prezentare. După analiza acestora se va stabili care sunt investitorii calificaţi pentru faza de negociere a ofertelor depuse.
AVAS a lansat la privatizare Foradex SA Bucureşti în data de 30 aprilie prin publicarea anunţului de vânzare de acţiuni. Compania are un capital social de 11.194.977,5 lei, iar activitatea principală este reprezentată de alte lucrări speciale de construcţii. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionariatul are următoarea structură: AVAS – 84,34099%, S.C. Amteck Investiţii SRL – 15,29775% şi alţi acţionari, persoane fizice – 0,36126 %.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS