14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Spania: Contra a jucat o repriză pentru Getafe

Fotbal – Spania: Contra a jucat o repriză pentru Getafe

Cosmin Contra a fost folosit pe parcursul primei reprize a meciului pe care echipa sa, Getafe l-a pierdut pe teren propriu cu 1-0, în faţa formaţiei Nastic Tarragona, în penultima etapă a Primerei Division, a 37-a. După cum informează marca.es, golul oaspeţilor, deja retrogradaţi, a fost marcat de Irurzun în minutul 78. Contra a fost înlocuit la pauză de Cortes. Getafe ocupă locul al nouălea în clasament, dar este calificată în Cupa UEFA, deoarece va juca finala Cupei Spaniei cu FC Sevilla, formaţie care va evolua în Liga Campionilor.
În cel de-al doilea meci jucat, duminică, în Spania, Recreativo Huelva, echipa la care este legitimat Laurenţiu Roşu, s-a impus cu scorul de 5-2 la La Coruna, în faţa grupării Deportivo. Cheli ('16), Javi Guerrero ('18), Cazorla ('58, '69) şi Pongolle ('75) au înscris pentru oaspeţi, în timp ce pentru gazde au punctat Bodipo ('71) şi Juan Rodriguez ('80, pen.).
În clasament, Huelva ocupă locul al optulea, cu 53 de puncte, în timp ce Deportivo se situează pe poziţia a 14-a. În fruntea clasamentului, Real Madrid şi FC Barcelona au acelaşi număr de puncte, 73, şi sunt urmate de FC Sevilla cu 71.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS