22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePD vrea să depună astăzi moţiunea de cenzură

PD vrea să depună astăzi moţiunea de cenzură

Partidul Democrat a anunţat prin liderul deputaţilor PD, Cristian Rădulescu, că va depune astăzi o moţiune de cenzură intitulată "Guvernul Tăriceanu trebuie să plece".
Democraţii susţin că textul moţiunii este în faza finală, iar PD şi PLD au adunat şi aproape toate cele 117 de semnături necesare pentru depunerea acestei moţiuni. Vicepreşedintele PD, Ioan Oltean a declarat la Realitatea Tv că în această dimineaţă democraţii mai aveau de strâns doar trei semnături pentru a putea depune documentul la Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului.
Liderul PD, Emil Boc, spune că moţiunea va clarifica cine este la putere şi cine este în opoziţie în România. Preşedintele democrat susţine că premierul Călin Popescu Tăriceanu trebuie să îşi asume eşecul de la referendumul privind demiterea preşedintelui, în condiţiile în care cabinetul său este susţinut doar de 15-16% din Parlament, adică de membrii PNL.
Moţiunea de cenzură se dezbate la trei zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două camere ale Parlamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU