22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHai să fim copii, pentru o zi!

Hai să fim copii, pentru o zi!

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie "Vlad Ţepeş", împreună cu Fundaţia Internaţională pentru Copii "România", organizează mâine, începând cu ora 11.00, competiţia de paintball "Capturarea Steagului", eveniment care se va desfăşura în Baza de Pregătire a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Competiţia constă în simularea unei "lupte" dintre două echipe mixte (copii şi jandarmi), echipe ce vor fi dotate cu arme "speciale"-makers, câştigători fiind desemnaţi cei care vor reuşi să captureze steagul-fanion al echipei adverse.
Pe timpul evenimentului, la care vor participa peste 30 de copii şi educatori din cadrul Fundaţiei "România", vor avea loc diverse întreceri sportive, precum şi un exerciţiu demonstrativ cu câini de serviciu, la final câştigătorii fiind premiaţi cu cadouri şi diplome de participare. Pentru siguranţa copiilor, toate aceste activităţi se vor desfăşura sub atenta supraveghere a luptătorilor de la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS