19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutocarul lui Poli Timişoara a lovit un tramvai

Autocarul lui Poli Timişoara a lovit un tramvai

Autocarul achipei de fotbal Poli Timişoara s-a ciocnit astăzi cu un tramvai, în timp ce se deplasa spre cantonamentul echipei pentru a-i transporta pe jucători la ultimul antrenament dinaintea finalei Cupei României, informează NeswIn. Tramvaiul a deraiat, fiind proiectat într-o clădire, iar din cauza vitezei, autocarul s-a oprit în aceeaşi casă.
Accidentul s-a produs din cauza nerespectării indicatorului care îl obliga pe şoferul autocarului să oprească. Autocarul a suferit avarii serioase, şoferului urmând să-i fie suspendat permisul de conducere pe o perioadă de trei luni, poliţiştii stabilind că el este cel vinovat.
În urma accidentului, opt pasageri ai tramvaiului au fost răniţi uşor, în timp ce vatmanul a suferit cele mai grave leziuni, echipa de descarcerare având nevoie de aproximativ 15 minute să îl scoată din cabina avariată. Accidentul a provocat oprirea circulaţiei în zonă pentru două ore.
"Nu ne afectează moralul. E normal să te şocheze când auzi aşa ceva, doar am mers cu acest autocar prin toată ţara. E păcat de el, dar bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav", a declarat Valentin Velcea, antrenorul principal al lui Poli Timişoara.
Finala Cupei României, Poli Timişoara-Rapid, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS