14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgu Jiu: Acoperişul unui bloc a fost smuls de furtună

Târgu Jiu: Acoperişul unui bloc a fost smuls de furtună

La Târgu Jiu acoperişul unui bloc a fost smuls azi-noapte de o furtună puternică. Locuitorii unui cartier al oraşului au intrat în panică după ce bucăţile de lemn au ajuns în balcoanele locatarilor de la parter. Bârnele acoperişului au ajuns pe un garaj, iar în cădere a fost afectată reţeaua de internet din zonă. Locatarii blocului afectat de furtună îi consideră vinovaţi pe vecinii care au pus acoperişul cu pricina. În schimb aceştia spun că lucrarea, executată în urmă cu doi ani, a fost bine realizată şi că nu a fost o greşeală de construcţie.

Locatarii şi angajaţii primăriei vor îndepărta resturile în această dimineaţă şi vor evalua pagubele produse de furtună.

Vijeliile vor fi prezente şi în acest sfârşit de săptămână. Sâmbătă şi duminică, ploile vor uda întreaga ţară, deşi temperaturile vor fi la fel de ridicate. Maximele vor oscila între 24 şi 32 de grade Celsius, iar temperaturile minime între 10 şi 20 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în zonele de câmpie, unde termometrele vor arăta chiar 32 de grade Celsius.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS