24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarian Jean Marinescu: "PD intră la guvernare doar după aniticipate"

Marian Jean Marinescu: „PD intră la guvernare doar după aniticipate”

Marian Jean Marinescu, europarlamentar PD, s-a aflat astăzi acasă, la Craiova, unde a avut o întâlnire cu presa. Fostul prefect de Dolj a declarat că PD nu va intra în nici un guvern decât în urma unor alegeri anticipate şi că ar putea vota o eventuală moţiune de cenzură.
"Noi nu vrem să intrăm în nici un guvern, decât după alegeri anticipate. PD va vota o eventuală moţiune de cenzură şi după aceea vom vedea ce se va întâmpla. Alegerile anticipate ar putea avea loc o dată cu cele europarlamentare", a spus Marian Jean Marinescu.
Totodată, în ceea ce priveşte eliminarea interdicţiei de colaborare cu PSD din programul politic al PD, europarlamentarul a explicat că orice partid trebuie să-şi readapteze strategia, cel puţin o dată la patru ani. "Trebuie să ne aliniem noilor situaţii politice din jurul nostru şi să acţionăm ca atare. Aşa este normal. Oricum, din declaraţia domnului Emil Boc eu am înţeles că trebuie să fim deschişi… Una este să fii în opoziţie şi să susţii guvernul, aşa cum a făcut PSD, şi alta este să ne unim forţele pentru a trece o lege la vot", a spus Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU