22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGreva foamei în faţa Prefecturii Hunedoara

Greva foamei în faţa Prefecturii Hunedoara

Alexandru Ghenghe, un fost miner din Valea Jiului, care a rămas paralizat în urma unui accident de circulaţie, a intrat, luni, în greva foamei în faţa Prefecturii Hunedoara. Bărbatul este nemulţumit   că procesul demarat în urma accidentului care l-a lăsat imobilizat pe viaţă trenează şi că instanţa nu a dat o hotărâre în acest caz.
"Procedura este extrem de lungă. Vreau ca acest proces să se termine mai repede, deoarece sunt în scaun cu rotile şi trebuie să mă prezint la toate termenele procesului. Voi renunţa să fac greva foamei în faţa prefecturii doar dacă problema mea se va rezolva. Prefer să mor aici, pentru că de doi ani mă chinuiesc aşa", a spus Alexandru Ghenghe.
Accidentul în urma căruia a rămas paralizat a avut loc în decembrie 2004. Minerul se afla într-un taxi care a fost lovit de o Dacie papuc. Ghenghe a fost internat în spital în comă, cu multiple traumatisme la cap şi coloana vertebrală.
Judecătorul Mihaela Timişan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, spune că procesul a început abia anul acesta, în februarie, şi că Alexandru Ghenghe nu trebuie să se prezinte la fiecare termen pentru că este reprezentat de un avocat ales.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU