36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiica unei judecătoare din Galaţi, cercetată pentru proxenetism

Fiica unei judecătoare din Galaţi, cercetată pentru proxenetism

Tribunalul Galaţi a emis astăzi un mandat de arestare de 29 de zile pe numele uneia din cele trei persoane reţinute ieri pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, printre care se afla şi fiica unei judecătoare din Galaţi.

Procurorii DIICOT– Serviciul Teritorial Galaţi au dispus ieri reţinerea pentru 24 de ore a lui Ionel Moca, Georgel Bratu şi Andra-Georgeta Juncu, sub acuzaţiile de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, precum şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, cei trei fiind prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astăzi, magistraţii Tribunalului Galaţi au dispus arestarea preventivă, pe o durată de 29 de zile numai faţă de Ionel Moca, se arată în comunicatul Parchetului. Potrivit unor surse judiciare, Andra-Georgeta Juncu este fiica judecătoarei Mihaela Cristina Dăscălescu, de la Judecătoria Galaţi. Decizia de sâmbătă a Tribunalului Galaţi a fost atacată de procurori cu recurs.

Potrivit procurorilor, cei trei inculpaţi făceau parte dintr-un grup infracţional organizat a cărui activitate s-a desfăşurat în perioada 2001-2006 şi a constat în racolarea, transportul şi cazarea unor persoane, inclusiv minore, în vederea exploatării sexuale în ţări precum Italia şi Spania. Reţinerea celor trei a avut loc în urma a 11 percheziţii domiciliare efectuate în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Galaţi. În cauză, cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a stabilirii întregii situaţii de fapt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU