24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajaţi sănătoşi - o afacere sănătoasă

Angajaţi sănătoşi – o afacere sănătoasă

Începând cu luna aprilie, angajaţii fiecărui magazin real,-Hypermarket din România beneficiază de serviciile unui cabinet medical. Cabinetele funcţionează 3 zile pe săptămână, câte 4 ore pe zi, orarul acestora fiind stabilit la nivel de magazin.
Cabinetele sunt dotate cu mobilier medical (canapea pentru consultaţii, dulap de medicamente, masă instrumentar), echipamente medicale (perfuzor, taliometru, optotip, balon Ruben, pipe Guedel, cântar) şi medicaţie de urgenţă.
Medicii generalişti cu drept de liberă practică, oferă consultaţii tuturor angajaţilor, pentru orice problemă medicală, în atribuţiile lor intrând şi vizarea concediilor medicale ale angajaţilor. În timp, ei vor alcătui istoricul fiecărui angajat, monitorizând starea lui de sănătate.
În cazuri de urgenţă, serviciile medicale sunt disponibile şi clienţilor.
„Ideea înfiinţării unui cabinet medical în toate magazinele Real a apărut din preocuparea companiei pentru starea de sănătate, confortul şi siguranţa angajaţilor la locul de muncă“ a declarat Adriana Pita, Head of Corporate Communication & PR.
real, – oferă angajaţilor săi şi alte beneficii: un portofoliu bogat de traininguri de dezvoltare, transportul gratuit la şi de la locul de muncă până acasă şi echipamentul de lucru şi protecţie pentru fiecare angajat în parte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS