13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Jandarm şi poliţist, înjunghiaţi pe stradă

Craiova: Jandarm şi poliţist, înjunghiaţi pe stradă

Stoian Sabin Claudiu, subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Craiova, împreună cu Nichita Târziu, agent de poliţie în cadrul Biroului Poliţie Rutieră, şi alţi doi prieteni ai lor au fost înjunghiaţi azi-noapte de câţiva tineri turbulenţi. Cei patru se aflau, în jurul orei 2.00, pe trotuarul din faţa unui bar de pe b-dul Carol I din Craiova, la aniversarea zilei de naştere a unui prieten.
Aceştia au observat, deplasându-se din direcţia Gării Craiova, patru tineri care se manifestau zgomotos lovind tomberoanele de gunoi şi maşinile parcate în zonă.
Văzând aceasta jandarmul şi poliţistul i-au avertizat să înceteze şi să nu mai tulbure ordinea şi liniştea publică. În timp ce discutau, unul dintre autori i-a lovit pe cei patru, probabil cu un cuţit, după care agresorii au fugit şi nu au fost prinşi.
Părţile vătămate au suferit leziuni care au necesitat internarea în spital. Jandarmul a fost internat cu diagnosticul plagă înjunghiată hemitorace drept penetrantă, aflându-se în afara oricărui pericol.
În zonă au fost dirijate mai multe patrule auto şi pedestre din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova care au trecut la cercetarea zonei pentru descoperirea infractorilor.
Cazul a fost preluat de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dolj şi lucrători din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dolj, care întreprind cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII