26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEdith González vine în România

Edith González vine în România

La invitaţia postului Acasă TV, Edith González, „regina telenovelelor mexicane“, vine în România. Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de telenovele din lume şi din România va sosi în ţara noastră săptămâna viitoare, pe 19 aprilie. Edith González, actriţa care a făcut furori la nivel mondial cu telenovelele „Salomé“ şi „Inimă sălbatică“ va sta cinci zile în România. Edith González va veni însoţită de către mama ei.
Diva mexicană va fi invitata de onoare a câtorva emisiuni speciale de la Acasă şi de la Pro TV. De asemenea, actriţa se va întâlni cu fanii ei din România într-un mare centru comercial din Capitală, unde va avea loc o sesiune de autografe.
Actriţa şi-a exprimat în nenumărate rânduri dorinţa de a ne vizita ţara, România fiind singura destinaţie aleasă de către actriţă pentru această călătorie.
Edith este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din România, având, în ţara noastră, mii de fani care urmăresc, încă din anii ’90, producţiile în care joacă. „Inimă sălbatică“, „Salomé“, „Pădurea blestemată“, „O lume a fiarelor“ sunt telenovelele transmise de Acasă în care telespectatorii au putut-o vedea, admira şi îndrăgi pe actriţa mexicană Edith González.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII