14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOamenii de afaceri si studentii se scolesc la Camera de Comert

Oamenii de afaceri si studentii se scolesc la Camera de Comert

Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Universitatea din Craiova, a organizat ieri o conferinta având ca scop informarea mediului de afaceri despre metodele de accesare a fondurilor europene.


Cele doua intâlniri cu oamenii de afaceri din cadrul conferintei fac parte dintr-un proiect amplu de informare care cuprinde 28 de activitati. Titlurile sub care s-au desfasurat intâlnirile de miercuri au fost „Accesarea fondurilor structurale si de coeziune – Cerinte tehnice si administrative“ si „Procesul de adaptare a tarilor recent intrate in UE – Studii de caz“.


Grupurile-tinta ale proiectului initiat de CCI sunt mediul local de afaceri, precum si studentii din anii terminali ai Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova, care dovedesc aptitudini manageriale.


„In continuare dorim realizarea unor studii pentru respectarea cerintelor sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardele europene, iar pe 26 martie vom organiza un seminar pe tema legilor concurentei pe piata euopeana“, a precizat Victor Raducanoiu, director la Directia a doua in cadrul CCI Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS