Acasă Actualitate Moda ecologica

Moda ecologica

-

Copiii de gradinita din comuna doljeana Bucovat si elevii claselor primare din localitatile Palilula si Bucovat au organizat sâmbata o inedita parada de moda. Defilând pe holul scolii din localitate, prin fata a sute de profesori din toate colturile tarii, micutii au prezentat o colectie de haine realizate integral din materiale reciclabile. Spectatorii au putut vedea cu aceasta ocazie camasi si rochii din hârtie ori PVC, vestute din burete, o rochita de mireasa din hârtie si celofan, dar si accesorii din PET-uri ori din dopuri de sticle.


Creatoarea acestor costumatii este craioveanca Oana Dumitru, de profesie… jurista, dar fosta educatoare la gradinita din comuna. „Ideea mi-a venit mai demult, dar am pus-o in practica acum pentru ca de curând a avut loc la Scoala Bucovat o conferinta pe teme ecologice“, a declarat Oana Dumitru.


Prezentarea de moda a fost organizata in cadrul Simpozionului National cu tema „Cadrul didactic in contextul democratizarii vietii scolare“, organizat sâmbata la Scoala Bucovat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Viorica Dăncilă, prima reacție după raportul MCV

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus, după publicarea raportului MCV, că atunci când ”preşedintele României intervine în Justiţie, nu putem vorbi de...