9.9 C
Craiova
marți, 20 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Piata in cartierul Brestei

Piata in cartierul Brestei

Piata agroalimentara din cartierul craiovean Brestei ar putea fi realizata incepând de luna viitoare, a apreciat ieri directorul Serviciului Administratia Pietelor Craiova, Gheorghe Calinoiu. Acesta a spus ca piata se va intinde pe o suprafata de 1.000 mp si inghite 1,2 milioane de lei. Singurul obiectiv care mai poate fi atacat in acest an este magazinul de produse lactate din Piata Centrala, unde se vor cheltui 500.000 de lei pentru modificarea punctelor de vânzare dupa standardele europene. Municipalitatea a mai comandat in 2007 un studiu de fezabilitate pentru amenajarea unei piete la Ciuperca si intentioneaza sa gaseasca un teren pentru mutarea pietei din cartierul Brazda lui Novac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Monica Niculescu, în sferturi la Ostrava după un duel...

Monica Niculescu a câștigat, în această seară,...

ȘTIRI GdS

Aplicațiile de depistare a contacților COVID din mai multe...

Aplicațiile de depistare a contacților Covid și de avertizare care funcționează în Germania, Irlanda și Italia vor fi conectate.

Angajaţi ai Termocentralei Mintia, depistaţi cu COVID-19

Mai mulţi angajaţi ai Termocentralei Mintia au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Aceştia au prezentat simptomele bolii, au mers la spital, iar testele...

Peste 21.000 de cazuri noi în Regatul Unit

În Regatul Unit s-au raportat marţi 21.331 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, conform unei statistici guvernamentale preluate de Reuters.

112 paturi noi ATI pentru pacienții cu COVID-19 din...

Numărul paturilor de terapie intensivă din unitățile sanitare de la nivelul municipiului București destinat pacienților cu COVID -19 va fi suplimentat.

Lombardia ar putea deveni din nou focar de coronavirus

Lombardia amenință să devină din nou un focar de coronavirus. Numărul bolnavilor grav a crescut dramatic într-o săptămână. Între 12 și 19...

Marcel Vela a numit șef nou la Jandarmerie

Prim-adjunctul Jandarmeriei Bucureşti, Alin Mastan, a fost împuternicit în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, prin ordin al ministrului Marcel Vela.