10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident grav de motocicleta

Accident grav de motocicleta

Doi tineri ce rulau pe o motocicleta fara numere de inmatriculare au fost raniti in urma unui grav accident rutier petrecut aseara in Craiova. Marian Berceanu, de 22 de ani, din Craiova, fiul comisarului-sef Ionisor Berceanu, comandantul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj, a iesit aseara la plimbare prin oras, insotindu-l amicul sau Marcel Stefan, de 23 de ani, din localitate, posesorul unei motociclete Honda. In jurul orei 18.40, cei doi se deplasau cu motocicleta pe bulevardul 1 Mai, când, la intersectia cu strada Dr. Ionescu Sisesti, din dreptul Târgului Comercial Pelendava, le-a aparut brusc in fata un Espero, cu numarul de inmatriculare DJ-04-MGZ, care venea dinspre Parcul Romanescu si a virat la stânga. Impactul a fost deosebit de violent. Marcel Stefan, conducatorul motocicletei, a fost aruncat la circa zece metri distanta, fiind grav ranit, in timp ce insotitorul sau, Marian Berceanu, s-a ales doar cu rani usoare.


„Am stabilit ca accidentul s-a produs din cauza conducatorului autoturismului Espero, care nu a acordat prioritate motocicletei. In urma testarii cu aparatul etilotest am constatat ca soferul vinovat nu consumase alcool“, a declarat subinspectorul Elvis Sutu, ofiter in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj.


In urma verificarilor, politistii au constatat ca motociclistul nu figureaza in baza de date cu permis de conducere. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili daca motocicleta era inmatriculata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS