5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTerenurile de la Aeroport, puse deoparte

Terenurile de la Aeroport, puse deoparte

Cele 256 de hectare de teren din preajma Aeroportului Craiova au stârnit de-a lungul timpului vii discutii si au generat tot felul de presiuni.


Consiliul Judetean Dolj este cel care a facut demersurile pentru preluare de la Ministerul Apararii a terenului in discutie, cu intentia de a-l pune la dispozitia investitorilor sau pentru a dezvolta proiecte europene. Desi sefii de la consiliu asteptau decizia Ministerului Justitiei de a demara procedura de preluare gratuita, Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ieri ca a ramas stupefiat când a aflat ca documentatiile pentru preluarea terenurilor nici nu s-au miscat de la Ministerul Apararii, condus de Sorin Frunzaverde.


„Am ramas stupefiat când zilele trecute am aflat ca documentatiile pe care noi le stiam la cele sase ministere, de care depinde preluarea terenului, nici macar nu s-au miscat din sediul Ministerului Apararii. Am incercat sa-l contactez pe dl ministru Frunzaverde, dar nu am reusit, insa voi insista pentru obtinerea unui raspuns. Nu vreau sa-l preia neaparat consiliul judetean, vreau sa-l preia orice institutie publica, dar sa ramâna in judet. Imi este frica de premiantii care stiu ce usi sa deschida“, a declarat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS