10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFacundo Arana, avid de adrenalina

Facundo Arana, avid de adrenalina

Actorul Facundo Arana duce o viata plina de adrenalina. Acest lucru l-a dovedit si prin brevetul de zbor pe care l-a luat special pentru filmarea la productia „SOS, viata mea!“, telenovela difuzata si in România de postul de televiziune Acasa, in care Arana o are ca partenera pe celebra Natalia Oreiro.


Printre ultimele nebunii pe care le-a facut actorul se numara cucerirea vârfului Aconcagua din America de Sud, practicarea sporturilor nautice sau strabaterea tarii cu masina.


Referitor la senzatia pe care a avut-o Facundo in vârful muntilor, el declara: „Acolo, sus, totul seamana cu viata. Drumul pe care il alegi, pasii pe care ii faci, intotdeauna in fata. Daca nu ai mare grija, s-ar putea sa cazi. Aceasta experienta te ajuta sa te regasesti“.


Despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultimul timp, actorul a marturisit ca a fost internat la inceputul lunii, dar a avut parte de sprijin din partea tuturor si spera ca le va depasi cu bine.


Facundo Arana se bucura de o mare popularitate in Argentina, lucru care il determina sa mearga la supermarket deghizat. Când este recunoscut, face poze, semneaza autografe si sta de vorba cu fanii. Dar toate aceste evenimente se transforma in timp in amintiri placute pentru Facundo, pe care, spune el, le va povesti nepotilor la batrânete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS