16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreia Macelaru Sofron, o „Sue Ellen“ autohtona

Andreia Macelaru Sofron, o „Sue Ellen“ autohtona

Rautacioasa si furioasa pe lume, Crina, personajul interpretat de actrita Andreia Macelaru Sofron in telenovela „Vocea inimii“, difuzata de Antena 1, face, poate, cel mai fascinant cuplu de pe ecran cu Gelu, sotul ei infidel si machiavelic, interpretat de Marius Bodochi.


Datorita dificultatii si complexitatii acestui personaj cheie, producatorii telenovelei au cautat cu obstinatie actrita perfecta pentru rol si au gasit-o in ultima clipa chiar la Teatrul Nottara, unde director este celebrul actor Alexandru Repan, deja cooptat in ambitiosul proiect. Andreia Macelaru Sofron a fost invitata la casting in seara dinaintea inceperii filmarilor, iar când regizorul Mihai Bauman i-a povestit la telefon in doua cuvinte ce personaj urma sa interpreteze, Andreia a zâmbit neincrezatoare.


„Eu nu ma simt nici dura, nici ironica, nici… Sue Ellen. La reclame sunt chemata sa joc mamici si gospodine, deci Crina a fost mai mult decât binevenita. Sunt mamica si gospodina acasa, acum am ocazia sa fiu cu totul altceva“, a spus actrita.


Insa, intr-un fel, Andreia spune ca nu a fost foarte surprinsa de telefonul primit de la regizor: „In ultima vreme mi se intâmplasera mai multe lucruri legate de Antena 1: am fost invitata la «Zodia fluturelui» (emisiune difuzata la una dintre surorile postului din Baneasa, Euforia TV – n.r.) am jucat intr-un episod din serialul «Martor fara voie»… asa ca invitatia la casting a venit ca o continuare oarecum fireasca a ultimelor evenimente“.


In ziua in care s-a prezentat la proba, Andreia Macelaru Sofron a si primit rolul si a semnat si contractul.


„Am fi inceput si filmarile in aceeasi seara, dar a trebuit sa-mi schimb culoarea parului, ceea ce a fost o drama pentru mine. Eu sunt blonda si imi place sa fiu blonda, dar, dupa sase vopseli in doua zile, am ajuns la un rezultat care ma multumeste“.


Cât priveste vocile antitelenovele, Andreia Macelaru Sofron spune ca nu a refuzat niciodata o experienta legata de meseria ei.


„Nu m-am dat niciodata inapoi de la nimic care tine de meseria mea. De ce-as fi refuzat o telenovela? Publicul iubeste telenovelele. Un astfel de rol te face cunoscut intr-o clipa si devii un model de viata“.


Iar primul care a felicitat-o pentru alegerea facuta si pentru obtinerea rolului a fost sotul ei, actorul Cristian Sofron.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS