18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCristina Topescu dezvaluie „lumea“

Cristina Topescu dezvaluie „lumea“

Dupa interviurile de succes realizate cu scriitorul Paulo Coelho, Alexandru Paleologu sau Regele Mihai, Cristina Topescu isi continua seria interviurilor, de aceasta data, intr-o emisiune saptamânala.


„Interviurile Cristinei Topescu“ nu este o emisiunea de tip talk-show, cu un decor static. Filmarile se vor desfasura in miscare, in locurile dragi sau reprezentative ale invitatilor, fie ca sunt case, strazi, câmpuri sau plaje, cum este cazul primului invitat. „Musafirii“ vor fi liberi sa-si aleaga traseul emisiunii, putând astfel sa reconstituie o zi din viata lor, având posibilitatea sa mearga atât in locurile care ii fascineaza, cât si in spatii care ii dezgusta. Astfel, Cristina Topescu va deveni un fel de calator al invitatilor sai, un tovaras de drum, dar mai ales un reprezentant al telespectatorilor.


Prin aceasta formula, moderatoarea are avantajul sa-i poata dezvalui pe invitati nu numai prin intermediul unor discutii de tip talk-show, ci si intrând si aratând „lumea acestora“. Dialogurile nu se vor desfasura doar intre moderator si invitat, cei doi au posibilitatea sa discute si cu oameni obisnuiti.


Emisiunea va avea o gama larga de invitati, de la politicieni, oameni de cultura, formatori de opinie, pâna la actori, sportivi, cântareti sau vedete controversate.


Cel care va deschide seria „Interviurilor Cristinei Topescu“ este Florin Chilian, un personaj atipic pe piata muzicala româneasca. Emisiunea stiristei de la Prima TV se va difuza in fiecare duminica, de la ora 14.15.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS