18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn paznic s-a impuscat in mâna

Un paznic s-a impuscat in mâna

Un agent de paza din Petrosani s-a impuscat in mâna cu armamentul din dotare, dupa ce a efectuat o manevra gresita, chiar in timpul serviciului. Paznicul, de 51 de ani, este angajat al societatii de protectie si paza Protector International, firma care se ocupa cu paza unitatilor miniere din Valea Jiului, iar in momentul incidentului era la exploatarea miniera Aninoasa. Omul a fost internat la Spitalul Municipal Petrosani, cu diagnosticul plaga prin impuscare, transfixianta cu fractura falanga stânga“.


Subinspectorul de politie Gabriel Nitu, purtator de cuvânt al IPJ Hunedoara, declara ca accidentul s-a produs din cauza ca agentul de paza se afla sub influenta bauturilor alcoolice. „In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de neglijenta in serviciu“, a spus Nitu.


Reprezentantii firmei de protectie din Petrosani spun ca vor face o ancheta in ceea ce-l priveste pe angajatul lor, pentru a stabili cum s-a ajuns la acest incident.


„Agentul a fost verificat psihologic, avea toate analizele la zi si a obtinut cu calificative maxime permisul de port arma. Ancheta noastra este derulata in comun cu Politia Orasului Aninoasa, iar in functie de rezultat se vor lua si masurile disciplinare impotriva agentului“, a declarat Gheorghe Negrut, director SC Protector International – Filiala Petrosani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS