Acasă Actualitate Casetare cu surprize la canalul Cornitoiu

Casetare cu surprize la canalul Cornitoiu

-

Casetarea canalului din spatele Liceului de Chimie, din cartierul Cornitoiu, a demarat cu stângul dupa ce constructorul a descoperit mai multe conducte. Lucrarile realizate de Energoconstructia SA Bucuresti au fost intrerupte pentru ca furnizorii de utilitati sa isi identifice proprietatile. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a declarat ca in zilele urmatoare conductele vor fi redirijate, astfel incât casetarea sa nu afecteze furnizarea utilitatilor.


„Am purtat discutii cu cei de la Gaze, CET si RENEL pentru a face devierile pe banii lor, cum era si normal. Speram sa nu mai descoperim alte conducte si sa terminam cât mai repede casetarea. Locuitorii din zona nu vor mai fi nevoiti sa suporte fie vara, fie iarna mirosurile ingrozitoare care veneau de la acest canal deschis“, a spus Nedelescu. Fiind considerata o prioritate, municipalitatea va plati pentru casetare 26 de miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cod galben de vânt pentru Gorj şi Vâlcea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţinare de cod galben de vânt până la ora 15.00, pentru judeţele Gorj şi Vâlcea....