10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Vedete la psiholog

Emisiunea „9595“, moderata de dr. Cristian Andrei, incepe de mâine, un nou sezon la Antena 1. Cel de-al cincilea sezon „9595“ isi va pastra formatul initial, aducând in fata telespectatorilor viata, asa cum este aceasta, cu probleme, bucurii, dezamagiri sau impliniri. Invitatii emisiunii, oameni obisnuiti sau vedete, trec prin aceleasi situatii de viata si se confrunta cu acelasi gen de probleme, fie ca acestea sunt de natura emotionala, sexuala, sociala sau familiala.


O noutate a acestui sezon este implicarea reporterilor de teren in fiecare caz al emisiunii „9595“. Pentru a fi aproape de cei care au apelat la emisiune si pentru a afla cât mai multe detalii despre problemele cu care acestia se confrunta, reporterii de teren se vor muta o perioada in mediul in care traieste persoana care are nevoie de ajutor.


Daca in sezonul precedent vedete precum Mihai Traistariu, Oana Zavoranu, Viorel Lis, Peter Imre, Adriana Bahmuteanu, Dana Petrescu, Dinu Maxer sau transsexualul Naomi au avut incredere in doctorul Cristian Andrei si-n echipa „9595“ si au vorbit deschis despre viata lor, in acest sezon, doar in prima luna vor veni la „9595“ o multime de vedete: Oana Roman, impreuna cu mama sa, Mioara, Corina Danila, Peter Imre si Marina Melescanu, Madalina Manole, Ion Dichiseanu, transsexualul Naomi, fetele de la formatiile Hora si Etnic.


Una dintre surprizele acestui sezon va fi nunta unui cuplu de homosexuali (transsexualul Naomi si prietenul lui) care au fost consiliati in sezonul trecut de dr. Cristian Andrei.


O rubrica noua a emisiunii este prezentarea celor mai dificile cazuri din sezonul trecut si solutiile care au fost gasite atunci, aratându-se continuarea unor povesti emotionante, dramatice, care si-au gasit rezolvarea prin consilierea echipei „9595“. „Fata disparuta“, „Dependenti de droguri“, „Copii violati“, „Culturistul“, „Transsexualitate“ sunt doar o parte dintre cazurile din sezonul trecut care continua si in acest sezon.


„Frumusetea si singuratatea“ este alta tema a noului sezon, in care invitatele, cele mai frumoase celibatare din România, vor incerca sa afle de ce sunt singure, in ciuda faptului ca natura a fost foarte darnica cu ele.


Cleopatra Stratan se va afla si ea in platoul emisiunii, in editia „Copiii si celebritatea“, alaturi de alte vedete care au devenit celebre inca de când aveau câtiva anisori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS