16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVara plina de concerte

Vara plina de concerte

Gratie succesului lor de la inceputul anului, baietii de la Crush si Alexandra Ungureanu au avut parte de o vara plina de concerte, ocazie numai buna pentru promovarea celui de-al doilea lor single, „Aprinde dragostea“, de pe albumul lor de debut „Crush+Alexandra“, lansat anul trecut, in decembrie. Agenda lor a fost foarte incarcata, având programate câte cinci sau chiar sase concerte pe saptamâna.


Si desi sunt obositi, ei nu vor avea la dispozitie foarte mult timp pentru odihna, deoarece si-au propus ca pâna la finalul anului sa lanseze un nou album. In plus, in programul foarte aglomerat al lunilor de vara, Alexandra Ungureanu si-a strecurat o „fereastra“ pentru ca nu a dorit sub nici o forma sa refuze propunerea de a se alatura artistilor implicati in campania umanitara „Love Runs Free“, care isi propune sa contribuie la strângerea de fonduri pentru copiii români bolnavi de HIV/SIDA. Concret, Alexandra a inregistrat, alaturi de alte nume foarte cunoscute din muzica româneasca, single-ul „Love Still Runs Free“, care va fi inclus pe o compilatie lansata de casa de discuri Roton, iar o parte din banii strânsi de pe urma vânzarilor vor fi donati pentru copiii români infectati cu virusul HIV.


Ca parte a aceluiasi proiect, pe 14 septembrie, Alexandra Ungureanu si Crush vor cânta la Sala Polivalenta din Bucuresti, in cadrul concertului „Love Runs Free“, alaturi de alte 20 de nume grele din muzica româneasca, urmând ca si banii incasati de pe urma vânzarii biletelor sa fie donati acelorasi „destinatari“, copiii români bolnavi de HIV/SIDA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS