3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuminita Anghel s-a odihnit in Antalya

Luminita Anghel s-a odihnit in Antalya

Reusita inregistrata la Eurovision 2005 a insemnat pentru Luminita Anghel multa munca. Atât inainte de competitie, cât si dupa. Vedeta nu a mai avut parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvântului de aproape doi ani. Asadar, cele opt zile petrecute de artista in Antalya au picat intr-un moment cât se poate de bun.


„Simteam nevoia sa ma relaxez departe de agitatia din Bucuresti, sa ma odihnesc. Asa ca in Antalya nu pot spune ca am fost turist. Nu prea am vizitat locul, insa am profitat la maxim de timpul liber, de liniste. Am dormit foarte mult ca sa-mi incarc bateriile“, a povestit Luminita modul in care si-a petrecut vacanta.


Insotita de managerul si iubitul ei, Bogdan Fraedrich, interpreta nu a scapat totusi de fani nici in concediu. Aproape ca nu i-a venit sa creada in momentul in care si-a auzit numele strigat pe stradutele din apropierea hotelului unde a fost cazata. Câtiva admiratori români, aflati si ei in vacanta in Antalya, i-au cerut autografe si au facut-o sa nu uite cu desavârsire cine e, desi vedeta ar fi dorit acest lucru.


„Am plecat acolo cu gândul ca merg intr-un loc unde nu voi fi recunoscuta, asa cum se intâmpla când merg in tara pe undeva. In concediile petrecute in România nu te poti relaxa in adevaratul sens al cuvântului, nu te poti simti in largul tau. Lumea te recunoaste… Cine ar fi crezut ca in Antalya va fi la fel“, a adaugat Luminita.


Luminita si Bogdan au fost cazati intr-un hotel imens pe a carui proprietate se regaseau restaurante din cele mai variate, magazine ale celor mai renumite firme in intreaga lume, un teatru, cinematografe, piscine si plaje private si câte si mai câte. Intregul complex era organizat precum un orasel.


Ea si prietenul ei s-au bucurat din plin de vacanta si din punct de vedere gastronomic. Cei doi au facut un tur al restaurantelor din statiune si au incercat aproape tot in materie.


„Am mâncat feluri din mai toate bucatariile internationale. Mai mult din curiozitate. Am testat mâncaruri care mai de care mai interesante, la restaurante cu specific. De la spaniol, francez, rusesc, la asiatic. Iar deliciul acestor mese l-au facut deserturile. Eu nu ma prea dau in vânt dupa dulciuri, dar am gustat in aceasta vacanta unele din cele mai interesante prajituri. Noroc ca am inotat foarte mult si am compensat si prin câteva exercitii in sala de gimnastica a hotelului“, a râs Luminita, a carei silueta a fost pusa la grea incercare.


Intoarsa dupa un concediu odihnitor petrecut alaturi de iubit, Luminita Anghel se pregateste acum de lansarea noului ei material discografic si de o vacanta alaturi si de fiul ei, David.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS