14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua oltence, mai aproape de scena

Doua oltence, mai aproape de scena

Simona Mihaela Roman este una dintre putinele fete foarte fericite din Craiova in aceasta vara. In luna iunie a acestui an a participat la campania „Fresh Star – E natural sa câstigi“, lansata de postul National TV. Acolo, craioveanca si-a inceput aventura in lumea muzicii, o aventura pe care si-o doresc multe fete de vârsta ei. In urma acestei participari, a fost aleasa, impreuna cu o alta olteanca, pe nume Roxana Ungureanu, sa reprezinte Craiova in etapele viitoare ale concursului.


Dupa aproximativ doua luni de asteptare, Simona a fost anuntata de organizatori ca a venit vremea sa participe si la urmatoarea etapa, care se va desfasura la Bucuresti. Cele doua reprezentante ale oltenilor trebuie sa se prezinte la postul de televiziune organizator. Fetele trebuie sa aiba la ele patru negative si tinuta de scena corespunzatoare. In Capitala, cele doua vor sta aproximativ o saptamâna, timp in care vor face si cursuri de canto.


„Cu aceasta etapa a concursului o sa-i bag pe ai mei la cheltuieli, dar si eu m-am angajat ca sezonier, sa pot contribui cu ceva bani. Pentru aceasta participare m-am pregatit si câte doua – trei ore pe zi, am exersat chiar si dansul si cred ca o sa fie foarte bine. O sa dau tot ce pot si o sa vad in aceasta saptamâna numai muzica. O sa profit cât pot de mult de aceasta sansa pentru ca, din pacate, noua, tinerilor, nu ni se ofera prea des asa ceva“, a spus Simona Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS