15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinel Staicu, confirmat la conducerea SIF Oltenia

Dinel Staicu, confirmat la conducerea SIF Oltenia

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a avizat conducerea Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF 5), dar si componenta Comitetului de Directie al SIF 5, se arata intr-un comunicat transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.


Astfel, conducerea SIF 5 Oltenia este asigurata de Dinel Staicu si de Tudor Ciurezu. Staicu a fost confirmat de CNVM si in functia de presedinte al Comitetului de Directie al SIF Oltenia. Comitetul este completat de doi membri: Tudor Ciurezu si Margareta Racovita, se mai precizeaza in comunicatul transmis de SIF 5.


Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) si-a clarificat marti componenta intr-o adunare impusa de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), care a avut loc la sfârsitul lunii iunie.


In cadrul intrunirii s-a decis componenta Comitetului de Directie al SIF Oltenia, care este alcatuit din Dinel Staicu, Florin Teodor Buzatu si Margareta Racovita. Conducerea comitetului ii revine lui Dinel Staicu, in calitate de presedinte director general al SIF Oltenia, se mentioneaza in comunicatul transmis de SIF 5.


Consiliul de Administratie a decis desfiintarea celui de-al doilea post de director general adjunct.


Ultimul punct stabilit de CNVM pe ordinea de zi a Consiliului a fost clarificarea pozitiei detinute de Florin Teodor Buzatu, care era atât membru in Consiliul de Administratie, cât si director executiv in departamentul de management si logistica. Membrii CA au decis eliberarea sa din functia de director al departamentului de management si logistica. Conducerea executiva a SIF Oltenia, alcatuita din Dinel Staicu, presedinte/director general, si Tudor Ciurezu, care ocupa functia de vicepresedinte/director general adjunct, urmeaza sa fie supusa aprobarii de catre CNVM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS