20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIoana Maria Moldovan pleaca in vacanta in Bulgaria

Ioana Maria Moldovan pleaca in vacanta in Bulgaria

Vedeta postului Acasa TV va parasi, de luni, pentru doua saptamâni, pupitrul emisiunii „Povestiri adevarate“. Si asta pentru ca frumoasa prezentatoare va intra intr-un binemeritat concediu.


In prima parte a vacantei, Ioana va pleca, impreuna cu prietenul ei, pe litoralul bulgaresc, la Nisipurile de Aur. Acolo, pe lânga mare si soare, vedeta de la Acasa va mai avea un motiv de bucurie: pe 9 august este ziua ei de nastere, zi in care va implini 24 de ani!


Ea va petrece aceasta zi speciala impreuna cu iubitul ei intr-un mod romantic, pe malul marii. Va fi, totusi, prima aniversare pe care Ioana si-o va petrece departe de parinti.


Imediat ce se va intoarce din Bulgaria, Ioana va merge si la Târgu Mures, acolo unde isi va sarbatori ziua de nastere si cu parintii si bunica ei. Ca in fiecare an, frumoasa prezentatoare de la Acasa va gasi camera ei plina de flori, de acest detaliu ocupându-se, ca de fiecare data, mama.


In plus, Ioana va fi „rasfatata“ si cu savuroasele bucate pe care mama i le pregateste de fiecare data, special pentru aceasta ocazie: puiul la cuptor facut in vasul roman (specialitatea casei), vargabeles si prajitura „Albinita“.


Din 21 august, Ioana va putea fi vazuta din nou, alaturi de Dragos Stanescu, de luni pâna joi, de la ora 17.30, la „Povestiri adevarate“. Ioana Maria Moldovan va continua sa mearga pe teren, ca reporter, implicându-se si incercând sa aduca o raza de speranta in inimile celor napastuiti de soarta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS