17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn dormitor plin de romantism

Un dormitor plin de romantism

Daca doriti sa va transformati dormitorul intr-un coltisor al casei plin de romantism, nu trebuie decât sa tineti cont de sugestiile oferite de site-ul www.casaonline.ro


Atingerea. Determinati punctul focal al incaperii, fixând peretele pe care asezati patul – care face din dormitor un spatiu intim. Alegeti o saltea confortabila pe care sa va simtiti ca in rai. Pentru ca efectul sa fie complet, alegeti lenjerii de pat fine si moi si perne pufoase. Dati o nota unica incaperii folosind un model interesant de pat – baldachin – cu forma, culoare, marime si finisaje deosebite. Vedeti daca patul si salteaua sunt destul de confortabile. Apoi, apelând la celelalte simturi, observati daca restul ambiantei poate conferi un sentiment placut pentru a petrece o seara romantica. Un dormitor romantic poate sa creeze atmosfera propice pentru o seara de vis, nu riscati sa aveti un pat inconfortabil sau un dormitor zgomotos, care pot sa strice acest moment.


Privirea. Lumina difuza si putin filtrata poate spori ambianta romantica, asa incât plasati de fiecare parte a patului noptiere pe care sa asezati veioze care sa imprastie o lumina verzuie sau roz. Pe noptiere, puteti sa puneti un pahar cu apa sau o carte. La picioarele patului puneti o sofa si doua fotolii care vor da o nota mai personala camerei. Asezati o oglinda care va da adâncime camerei si ii va da o nota eleganta.


Mirosul. Pentru o noapte speciala, nimic nu sporeste nota de romantism decât lumânarile. Daca sunt si parfumate (esentele de rozmarin si de lavanda relaxeza simturile) nu veti da gres. Daca nu, alegeti niste betisoare parfumate sau ulei parfumat care vor raspândi in intreaga camera un iz calm si „matasos“.


Sunetul. Pentru o nota primitoare a dormitorului, aveti nevoie de liniste. Pe un dulapior discret asezati un CD player. Veti avea nevoie de el pentru a crea o atmosfera de sunete senzuale. Daca sub fereastra dormitorului este zgomot, folositi perdele groase pentru a-l masca. Puneti televizorul in alta camera (poate in camera de zi).


Gustul. Pentru o noapte lunga, pregatiti pe noptiere boluri cu capsuni si budinca. Doua pahare de sampanie vor anunta subtil dorinta dumneavoastra pentru o noapte romantica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS