Acasă Actualitate Canalul colector din Bariera, decolmatat

Canalul colector din Bariera, decolmatat

-

Canalul de preluare a apelor pluviale de pe strada Viilor din cartierul Bariera Vâlcii va fi in sfârsit decolmatat de angajatii primariei. In urma articolului aparut acum doua saptamâni in Gazeta de Sud, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a decis sa trimita in teren o echipa formata din angajati ai Serviciului de Salubritate si ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ pentru a curata canalul de resturile menajere aruncate de riverani. Gheorghe Nedelescu a declarat ca decolmatarea canalului va dura peste o luna, iar dupa finalizarea lucrarii, primaria va institui paza pentru a preveni aruncarea gunoiului in canal. „Am trimis o echipa de la Salubritate cu utilaje ca sa decolmateze canalul. Cred ca o sa ne ia foarte mult timp, cel putin o luna, pentru ca locuitorii din zona au aruncat acolo sticle, moloz si alte resturi. Dupa ce vom finaliza decolmatarea canalului, vom institui paza si cei care vor fi prinsi ca arunca gunoaie vor primi amenda de pâna la 25 de milioane de lei vechi“, a precizat vicele Nedelescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.